IPB WARNING [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead (Line: 781 of /sources/lib/post_parser.php)
Photoclub Boke -> რატომ ვიღებთ ხელში კამერას?
ფორუმში - "ციფრული ფოტოგრაფია" - "სტატია გაფრთხილება" ასე დავამთავრე:
"-მგონი ძალიან გავცდით თემას, მითუმეტეს რომ თემაც კი არ იყო. იყო მხოლოდ გაფრხილება ციფრული აპარათების მფლობელთათვის, რომ ბრმად არ შეეძინათ ფართეკუთხიანი ოპტიკა თავიანთი "სუპერ ბოლიდებისათვის". დამიჯერეთ ეს არ არის ბოღმიანი კაცის სარკაზმი - მე თქვენ ყველას დიდ პატივს გცემთ თქვენი აპარატებიანად. სამაგიეროდ ასევე მოვითხოვ თქვენგან პატივი სცეთ "უმცირესობის უფლებებს" რომ გვიყვარდეს ჩვენი უპრეტენზიო დისკრეტნიკები და არ გვეზარებოდეს ტრ....ის განძრევა to meter, to compose ... და ასე შემდეგ
ასე რომ რადგან თემა მე გავხსენი და როგორც ჩანს ასევე ჩემს გამო "გაოფტოპიკდა", თავს უფლებას მივცემ გავხსნა ახალი თემა სადაც შევეცდები: 1) პირველ რიგში მე თვითონ გავერკვე რატომ "ჩამოვრჩი ასე ცხოვრებას" & 2) რა არის ჩვენთვის ფოტოგრაფია და რატომ ვახარჯავთ მას დროს
არ ვიცი რას დავარქმევ ახალ ტოპიკს..."
მოკლედ, ასე დავარქვი - "რატომ ვიღებთ ხელში კამერას?" რა სულელური კითხვაა არ შეგვიძლია ბატონო სხვაგვარად და მიტომ! იქნებ ვინმემ უფრო ჭკვიანური ახსნა მოძებნოს
ინდიელების ზოგიერ ტომს ჰქონდათ ასეთი ტრადიცია..... მოკლული მტრის თვალებს ჭამდნენ რომ მათი მტრის თვალით დაენახათ მსოფლიო.... მეც რაღაც ეგეთი მჩირს მაგრამ s tochnostiu da na oborot.... ja pitaius pakazat drugim jisn moim vzgliadom... eta tak....... no a kameru ja vzial v ruki davnim davno.... vdetstve.... tagda mne nravilis urodi.... i ja na ulica snimal urodov!.... a vo vremia voini ix bilo mnoga... nu potom papa mne kupil mini laboratoriu... i praiavliat plionku i pechatat fotki dlia menia bilo celim ceremonialam.... mne eta ochen nravilos eta bilo moei pachti edinstvenoi zabavoi... potom ja zabrosil eta delo mnogo let spustia.... karoche 5 let tamu nazat kagda ja upal s 6 mertovoi vertikalnoi rampoi u slamal nogu... i ne mog bolshe katatsa na sleite... sidia v kaliaske invalida i smotrev na pacanov katorie katalis... komde podashol odin pacan i poprasil sniat evo triuki odaljil fotoaparat.... ja skateboarding znal iz nutri karoche chtio kak delalos i kakoi rakurs bil bi samim krutim.... tak sdelal paru fotok.... na sleduishi den on menja opiat poprasili snimat patom ktot drugoi podoshol.... itak daleeee..... vse shitali chto ja klasno snimaiu.... nu ja toj tak shital.... nu a patom gdeta 4-5 mesiacov tamu nazat xotia mojet i 3 ne pomniu sashol siuda... posmotrel vse eti fotki i mne pokazalos chto tut slishkom vialo i nadoo podbodrit rebiat.... podkinut extreme.... no ne tut ta bilooo... snachala kagda gavarili chto maia fotka ne kuda ne gaditsa ja zlilsia... upotrebliali kakieta termini vrode peresvet expozicia i tak daleee..... nu podumal ja.... chtota tut ne tooo. ili ja duraki ili oni vse durakiii... no potom podumal ne vse je oni pogalovna duraki znachit ja vchomta ne prav tak posmotrel chto tut bilo za chtiva....... prochital malok...... potom esho pochital potom film posmatrel potom esho knijku.... i chital vsio podriad....... i ponjal chto ja ne kakoi na xren ne klasni fotograff.... i shas pitaius vot kapnut po glubje... chtob uznat esho bolsheee. extrim snimat trudnavato... i ne tolko.... i seju shas i dumaiu.... kakovaje figa ja vzial kameru vruki??